www.janbakker.reismee.nl

in mijn eentje

FAWAKKA!

oP DIT MOMENT is alle personeel weg van hier, nl morgen hebben we een feest met de werknemers + vrouwen en kids.Dat wordt 500 man transport en eten geven en kids bezig houden op een mooi plekje,ergens aan de Suriname rivier. Nog dieper het binnenland in dan we nu zitten!

Iedereen weg van deze plek in de jungle?huur dansoldaten voor die verlaten plek want ja...illegalen, gelukvinders, goudzoekers, ...(...)K ga bijna in mijn eentje hier blijven en voor t eerst de zondag in het bos houden- het kan niet anders, Morgen met een collegavaren wemet een speedboot naar die plek- dat gaat sneller dan rijden...savonds keren we terug. Dan nog naar de stad gaat niet ...(..)

Meer nieuws hier? JAA..ELKE dag: Nieuw kantoor bijna klaar, recreatiezaal in aanbouw, koreaal bijbesteld - nog groter dan we nu hebben, Bezig met oprichting van security afdeling, we starten met acces control, slagboom, wachtershuisje, ordebewaking, Het is nodig, er loopt hier nu zowat 200 man.Ja , we zijn het grootste 'dorp' van de streek geworden.

Mijn kantoor is soms rechtszaal. Deze weekwas het noodzaak om het te ontruimen vanwege ongewenst bezoek - bizar dat ik het persoonlijkmoest doen. Datzelfde kantoor is op andere momenten vergaderzaal of sterren restaurant :-) Nog 15 daagjes dan verhuizen we naar t nieuwe hok, we barsten uit ons voegen! Het oude kantoor kan dan worden omgebouwd tot extra slaapzaal...

Later meer - ik ga kijken of de soldaten lekker eten maken :-)

Bekijk de foto's

Reacties

Reacties

Hans Hoek

Jan bedankt voor je verhaal en foto,s,sterkte daar in de eenzaamheid ,maar............. je vrouwtje komt eraan ,sprak ze deze week bij het huwelijk van onze dochter,groet Hans

gogo

yo paps,
hou je taai, (oudbakken zeg maar...)

:)
xx gogo

schoondochter!

We hebben aan u gedacht hoor....hier vandaag in ons kikkerlandje....!
Nog ff doorbijten en dan een paar weekjes gezellig de nabijheid van ma om u heen!

Liefs Jan en Eef
Marthe en Eliane

Karin

('k Kan het toch niet laten)
Mooie foto's van het uitje, heel veel blijde gezichten en een prachtige omgeving. Geniet van al de mooie dingen, van het heerlijke weer en succes met je werkzaamheden.
En leuk dat je vrouw binnen afzienbare tijd overkomt. Doe haar de groeten

groet
Karin de Waal

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Hamba